(İGFA) - Edirne Keşan’da baharın kendini hissettirmesiyle birlikte vatandaşlar sokaklara çıktı. Özellikle Cumhuriyet Meydanı ve parklarda yoğunluk yaşanırken, güneşin keyfini çıkarmak isteyenler bankları doldurdu.
VATANDAŞLAR BAHARIN TADINI ÇIKARDI
Havanın ısınmasıyla birlikte, parklar ve meydanlar hareketlenirken, özellikle yaşlı vatandaşların en çok rağbet gösterdiği alan Cumhuriyet Meydanı oldu.
Güzel havanın keyfini çıkaran vatandaşlar, “Artık bahar geldi. Bu günlerin kıymetini bilerek kendimizi meydanlara ve parklara attık” diyerek, güneşin tadını çıkarmanın mutluluğunu yaşadı.
BAHARIN TADINI ÇIKARAN KEŞANLILAR MEMNUN
Vatandaşlar, soğuk ve yağışlı günlerin ardından baharı karşılamanın sevincini yaşarken, önümüzdeki günlerde Keşan’da sıcak havaların devam etmesi bekleniyor.